Een leuk beeldje die bijvoorbeeld een hobby of beroep uitbeeld voor de 40-jarige. Meer dan 500 verschillende soorten verkrijgbaar. Een leuk cadeau voor een vriendin die 40 wordt.

Vanaf € 49,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

40 jaar vriendin cadeau
40 jaar vriendin cadeau

Eigen Beeldje Cadeau

Alle beeldjes worden met de hand in elkaar gezet. Hoe moeilijker het ontwerp is hoe prijziger het beeldje wordt. De beeldjes worden samengesteld uit allerhande bouten, moeren, platen draden en metalen.

Aangezien elk beeldje vakkundig met de hand gemaakt wordt kan het zijn dat jouw beeldje enigszins afwijkt van het beeldje dat op de productfoto wordt getoond. Misschien is een bepaalde bout niet meer in een specifieke maat verkrijgbaar. Je hebt dan wel gegarandeerd een uniek beeldje.

Vrachtwagen 40 Jaar
Caravan cadeau 40 jaar

Meer dan 500 verschillende creaties zijn er op de website verkrijgbaar. Onder andere van verschillende beroepen en hobbies, maar ook liefde en geluk beeldjes zijn verkrijgbaar. Deze beeldjes zijn een uniek idee. Laat een persoonlijk plaatje graveren dat aan je cadeau wordt toegevoegd om het nog persoonlijker te maken. Een leuk cadeau om te geven voor een 40 jarig jubileum.

imker 40 jaar

Op het plaatje dat je kunt laten graveren is ruimte voor maximaal 3 regels. De maximale lengte betreft 40 tekens per regel (dit is inclusief spaties). Wanneer je dit cadeau op werkdagen voor 16.00 bestelt heb je het de volgende dag in huis.

wielrennen 40 jaar
schipper 40 jaar
gegraveerd plaatje 40

Een leuk cadeau met een persoonlijk tintje. Veel keuze in het personaliseren en verschillende bierpakketten zijn beschikbaar. Gezien de goede reviews in de bestelomgeving is dit een prima cadeau om te geven.