Ken je een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is? Dan kun je misschien een 40 jaar oude wijn cadeau geven. Een origineel en bijzonder cadeau. De wijn wordt geleverd in een mooie houten wijnkist die bedrukt kan worden met een persoonlijke boodschap.

Vanaf € 49,00

cadeau 40 jaar getrouwd wijn

Bestel je voor meer dan 30 euro? Gebruik dan deze code: 5HISNL30 voor 5% korting op je bestelling.

Originele 40 Jaar Oude Wijn

Deze website levert originele oude wijnen vanaf het jaar 1900. In principe geldt hoe ouder de wijn hoe zeldzamer deze is. Maar door de enorme voorraad aan wijnen van deze winkel, zijn de wijnen uit het geboortejaar van de 40-jarige nog volop te vinden. Onder andere zijn er witte wijn, rode wijn of rosé te vinden op de website.

Je kunt onder andere kiezen uit Duitse, Franse, Spaanse, Italiaanse, Portugese, Oostenrijkse of Zwitserse wijnen. Bij elke verkrijgbare fles staat beschreven wie de vervaardiger van de wijn is, het alcoholpercentage, de inhoud (bijvoorbeeld 0,7 liter), de wijnstok, de regio waar de wijn gemaakt is en de kwaliteit.

Wijn 40 jaar

Een Persoonlijke Oude Wijn Cadeau

De originele oude wijn wordt geleverd in een houten wijnkistje. Het leuke is dat je deze wijnkist kunt laten graveren met een persoonlijke boodschap. Hiervoor heb je 5 rijen tekst tot je beschikking. Aangezien de wijnkist redelijk smal is kun je 12 karakters per rij kwijt. Optioneel kun je ook een leuk motief laten graveren op de wijnkist. Zoals bijvoorbeeld een druif, roos of een paar hartjes.

40 jaar oude wijn

De wijnen zijn verkrijgbaar voor verschillende prijzen. De meest betaalbare beginnen bij 50 euro. De duurste wijnen tikken al snel de 300 euro aan. Standaard wordt de wijn in 2 tot 4 werkdagen geleverd. Dit kan sneller als u voor de express verzending kiest.

oude wijn cadeau

Het Leukste Wijncadeau om te Geven

Kortom een leuk cadeau met een persoonlijk tintje. Veel keuze in het personaliseren en verschillende wijnen beschikbaar. Dit is een prima cadeau voor de 40 jarige.

wijn cadeau