Foto 40 jaar cadeau. Voeg zelf een leuke tekst en foto’s toe en laat je eigen puzzel drukken. Verschillende formaten verkrijgbaar.

Vanaf € 19,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

foto 40 jaar
foto 40 jaar

Eigen Puzzel Cadeau

Bestel hier een puzzel met eigen foto. Voeg in de editor je eigen foto (of foto’s) toe. Kies een mooi ontwerp waar deze foto’s in passen (bijvoorbeeld een collage) en bestel je eigen puzzel.

Deze puzzel is verkrijgbaar met 30, 120, 250, 400, 1000 of 1500 puzzelstukjes.

Wanneer je de puzzel op een werkdag voor 16.00 bestelt heb je hem de volgende dag al in huis.

Eigen Puzzel Cadeau
Puzzelstukjes

De Puzzel Zelf

De puzzel wordt gemaakt van stevig karton. De foto’s worden op een hoge kwaliteit gedrukt en hebben mooie kleuren (dit is natuurlijk ook afhankelijk van de kwaliteit foto die je aanlevert). De puzzel heeft een mooie glanzende bovenlaag.

Persoonlijke Puzzel
Puzzelstukjes zoom

Een Puzzel Bestellen

De puzzel wordt aangeleverd in een linnen zakje. Bij het bestellen kun je zelf een afleverdatum kiezen; handig als je de puzzel op bijvoorbeeld een verjaardag wilt laten bezorgen. Voeg ook gratis een persoonlijk boodschap toe op een cadeaukaartje.

Wanneer je hierboven op ‘Meer Informatie en Bestellen’ klikt kun je een groot aantal reviews lezen over dit product.

Al met al is deze puzzel een erg leuk cadeau om te geven aan iemand die 40 wordt. Let er wel even op dat je een foto toevoegt zonder veel monotone vlakken; als je alleen maar blauwe lucht hebt is het lastig puzzelen.

Eigen puzzel 40 jaar
Persoonlijke Puzzel Ontwerp
Puzzel Mama Eigen Foto