Fantastische overnachtingen om cadeau te geven aan ouders die 40 jaar getrouwd zijn. Natuurlijk gelegen huisjes in Nederland en daarbuiten. Dit specifieke huisje ligt geheel vrijstaand bovenop Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Erg leuk om cadeau te geven voor iemand die 40 jaar is geworden. Wees er snel bij! Dit huisje is altijd snel verhuurd.

Vanaf €230,00 per nacht

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

overnachting ouders 40 jaar getrouwd
overnachting ouders 40 jaar getrouwd

Blokhut op de Sallandse Heuvelrug

Op deze website zijn veel verschillende huisjes te huur. Maar dit huisje is wel heel bijzonder. Helemaal vrij en verscholen gelegen op Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug (in de buurt van Avonturenpark Hellendoorn.

Deze prachtige blokhut is gebouwd in 2006 naar Noors model.

Blokhut Overnachting

De hut ligt verscholen op een perceel van maar liefst 1 hectare groot. Het perceel is omheind dus de hond kan los lopen. De blokhut is gelegen boven op de heuvelrug (op maar liefst 40 meter hoogte) met een vrij uitzicht op de zonsondergang.

De blokhut heeft 4 slaapkamers, een ontspanningsruimte in de kelder en een grote veranda vanwaar je de zonsondergang kunt bewonderen.

Inrichting Blokhut

De blokhut heeft een prachtige open haard gemaakt van natuursteen. De ramen zijn van dubbel glas en het dak is geïsoleerd met schapenwol. De blokhut ligt op fietsafstand van het pittoreske dorpje Hellendoorn.

Overnachting 40 Jaar

Wanneer je hierboven op de “Meer Informatie en Bestellen” knop klikt kun je reviews over deze blokhut lezen. Wanneer je via deze website boekt draag je ook bij aan de ontwikkeling van lokale natuurprojecten.

Overnachting Cadeau 40 Jaar