Een leuk persoonlijk verkeersbord voor de 40 jarige. Voeg een eigen naam toe en het bord wordt snel gedrukt. Verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen.

Vanaf € 64,95

40 jaar verkeersbord

Verkeersbord Cadeau

Dit straatnaambord is verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. De stalen variant (die lijkt op een echt straatnaambord) kan worden besteld op een grote van 60 x 15 cm of 70 x 15 cm. De aluminium variant is verkrijgbaar in de formaten 36 x 15 cm en 65 x 15 cm. Op de aluminum borden kun je ook een afbeelding van de 40 jarige laten afdrukken.

Bord 40 Jaar

Deze leuke straatnaamborden zijn gemaakt van hoogwaardig plaatstaal of aluminium. De print is haarscherp en ze zijn gemaakt van super sterk materiaal.

Cadeau 40 Jaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis. Wanneer je wat extra betaalt kun je het cadeau zelfs nog op dezelfde dag laten bezorgen.

Een leuk cadeau met een persoonlijk tintje. Veel keuze in het personaliseren en verschillende verkeersborden zijn beschikbaar. Gezien de goede reviews in de bestelomgeving is dit een prima cadeau om te geven.

40 Jaar