Zoek je nog een leuk cadeau voor een vrouw die 40 jaar wordt? Wat dacht je van wijnproeven, met stokbrood en kaas, een rondleiding door het wijnmuseum en de imposante wijnkelders. Kortom een prachtige belevenis om cadeau te geven.

€ 59,00 voor 2 personen

cadeau vrouw 40 jaar

Wijn Proeven

Ga met z’n tweeën wijn proeven in het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem. Naast het proeven van de wijn ga je het museum bezoeken en ook de prachtige wijnkelders.

Het wijnproeven gebeurt onder begeleiding van een deskundige. Je proeft in totaal vijf bijzondere wijnen.

Wijnmuseum
Wijn Proeverij 40 Jaar

De Wijnkelder en de Proeverij

Bij aankomst wordt je ontvangen met koffie of thee. Daarna volgt de proeverij. Naast de wijn krijg je ook stokbrood en kaas aangeboden. Uiteraard bezoek je ook het wijnmuseum. Ook neem je een kijkje in de wijnkelder. Dit is een van de grootste wijnkelders van Nederland. Naast de imposante eikenhouten vaten liggen er ook honderdduizenden flessen wijn te rijpen tot ze de perfecte smaak hebben.

Na afloop krijg je een boekje over wijnproeven mee en ontvang je ook een mooi kelnersmes.

Wijnvaten

De Cadeaubon

De belevenis duurt in totaal ongeveer 3 uur. De belevenis vindt alleen op zaterdagen plaats.

De cadeaubon is een jaar geldig. Bij het bestellen kun je een leuke boodschap toevoegen aan de cadeaubon. Wanneer de ontvanger de gekozen belevenis toch niet zo leuk vind kan deze gratis ingewisseld worden.

Ben je benieuwd naar reviews van deze belevenis? Wanneer je op ‘Meer Informatie en Bestellen’ klikt kun je een aantal reviews lezen.

Wijn Opslag Ondergronds
Wijn Drinken