Leer de ins en outs van het circuitracen in deze minicursus. Na uitleg van de theorie ga je zelf het circuit op om een racewagen te besturen. Een mooi kado om een 40 jarig jubileum te vieren.

Vanaf € 129,00

origineel kado 40 jaar race

Racecursus Cadeau

Deze belevenis vind plaats op het circuit Assen, Zolder of Zandvoort. Gedurende deze cursus ga je daadwerkelijk op het circuit racen; wel onder begeleiding van een professionele instructeur.

Voordat je gaat racen krijg je eerst een basiscursus waarin de theorie en verschillende technieken behandeld worden. Onder andere wordt uitgelegd welke zithouding je moet hebben, wat de ideale lijn is om bochten te nemen en op welke momenten je moet remmen.

Wanneer de theorie voorbij is ga je met groepjes van ongeveer vijf personen naar de pitstraat. Hier staan een aantal geprepareerde BMW E36 325i met 200 PK. Met deze auto ga je dus het circuit op!

Circuit Racen Cadeaubon

Het Circuit Op

Wanneer je het circuit oprijdt gaat dit onder persoonlijke begeleiding. De instructeur zit als eerste achter het stuur en geeft een aantal instructierondes. Op deze manier kun je het circuit goed leren kennen.

Na een aantal rondes wissel je van plaats met de instructeur en mag je zelf het circuit verkennen. Langzaamaan ga je, onder begeleiding van de instructeur, de snelheid opvoeren totdat je echt over het circuit aan het racen bent.

De belevenis duurt ongeveer twee uur. Ongeveer 2 tot 3 keer per maand wordt deze belevenis georganiseerd.

Instructie Racen

De Cadeaubon

Om in de raceauto te mogen rijden dien je in het bezit te zijn van rijbewijs b. Toeschouwers zijn welkom om de verrichtingen van de gelukkige te aanschouwen.

Wanneer je deze cadeaubon bestelt wordt deze direct digitaal opgestuurd naar de ontvanger. Je kunt er ook voor kiezen om dit digitale bericht op een specifieke datum te laten bezorgen. Wanneer de ontvanger liever een andere belevenis heeft kan hij de cadeaubon gratis omruilen.

Aan de cadeaubon kun je nog een leuke persoonlijke boodschap toevoegen. Wanneer je hierboven op de knop ‘Meer Informatie en Bestellen’ klikt kun je ook een aantal reviews van deze belevenis lezen.

Race Circuit Instructie
Rijden op Circuit 40 jaar