Een geweldige rijbelevenis kado voor de 40-jarge in deze bloedrode Ferrari 360 Modena. Na een korte instructie mag je zelf de openbare weg op om deze auto te besturen.

Vanaf € 62,50

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

kado voor 40 jarige ferrari
kado voor 40 jarige ferrari

Ferrari 360 Modena

Geef de gelukkige 40 jarige een ritje in de Ferrari 360 Modena cadeau. Binnen 4,3 seconden zit je met deze auto al op de 100 km/h. Allereerst krijg je een korte instructie door een professionele instructeur. Daarna mag je 20 minuten zelf rijden in deze prachtige auto. Je rijdt een mooie gevarieerde route over de openbare weg.

Ferrari Rijden

Ferrari Belevenis Cadeau

Je kunt rijden in deze Ferrari op verschillende plekken in Nederland. Het rijden wordt aangeboden in de volgende plaatsen: Alkmaar, Amersfoort, Breda, Cuijk, Den Bosch, ’t Harde, Roosendaal, Teuge, Utrecht, Venlo, Zoetermeer, Zwolle, Brasschaat, Brussel en Heusden-Zolder (ook al zit je hier in de buurt van het circuit, je rijdt niet met de Ferrari op het circuit zelf).

Om in deze Ferrari te mogen rijden moet je minimaal 18 jaar oud zijn en rijbewijs B hebben. Wanneer je dit liever hebt, mag je ook gewoon als passagier meerijden. Hier heb je dan uiteraard geen rijbewijs voor nodig.

Ferrari Besturen

Digitale Cadeaubon

Je kunt deze belevenis 7 dagen in de week verzilveren. De cadeaubon is een jaar geldig. Na het bestellen wordt deze cadeaubon direct digitaal toegestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon op de geboortedag van de 40 jarige te laten bezorgen in zijn mailbox.

Wanneer de ontvanger niet tevreden is met het cadeau dan mag hij deze omruilen voor een andere belevenis. Wanneer je wilt kun je aan de cadeaubon nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Door hierboven op de knop ‘Meer Informatie en Bestellen te klikken’ kun je de cadeaubon bestellen maar ook een aantal reviews van deze belevenis lezen.

Ferrari 360 Modena
Ferrari Cadeaubon