Een ultieme racebeleving op circuit Zandvoort. Een dagvullend programma voor de gelukkige ontvanger. Leverbaar als digitale cadeaubon. Een leuk kado voor een man die 40 wordt.

€ 415,00

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

kado man 40
kado man 40

Een Dagvullende Racebelevenis

Een geweldig dagvullend programma waarbij je zelf mag racen/rijden op circuit Zandvoort. Je gaat onder andere dragracen, driften, karten, off-road rijden en meer.

Je gaat in ieder geval het volgende doen:

  1. Een slipproef om je rijvaardigheden te testen;
  2. Een leuke kartwedstrijd;
  3. Rijden in een Dodge Charger met 500 pk in de vorm van een dragrace;
  4. IJsrijden;
  5. Off-road rijden door de omliggende duinen;
  6. Een slalomproef om je rijvaardigheden op de proef te stellen;
  7. Driften (met een coureur) in een Ford Mustang;
  8. Zelf rijden in een BMW 1 serie een Porsche 911 en een Formule RP1 auto!
BMW Race Cadeau

De Belevenis Zelf

Toeschouwers zijn welkom om de verrichtingen van de 40-jarige te bewonderen. De gelukkige dient in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B.

Wanneer je zwanger bent, last hebt (of had) van hartproblemen, last hebt van rug- of nekklachten mag je helaas niet deelnemen.

Deze belevenis vindt niet plaats in het winterseizoen. De belevenis is alleen beschikbaar in de maanden maart tot en met november.

Drag Race 40 Jaar

De Cadeaubon

De cadeaubon is een jaar geldig en wordt digitaal naar de gelukkige toegestuurd. Je kunt er voor kiezen om de cadeaubon op een specifieke datum te laten versturen (bijvoorbeeld op de geboortedag).

Wanneer de ontvanger van de cadeaubon niet blij is met de belevenis kan deze de cadeaubon gratis omruilen voor een andere.

Deze belevenis is inclusief een lekkere lunch.

Als je wilt kun je een persoonlijke boodschap toevoegen aan deze belevenis. Wanneer je de reviews van deze belevenis wilt lezen klik dan hierboven op de “Meer informatie en bestellen” knop.

Voorbeeld Cadeaubon
Driftcursus Cadeau
autoliefhebber racen