Een leuk wijncadeau cadeau voor haar 40 jaar. Ontwerp zelf makkelijk de voorkant van de houten wijnkist. Voeg zelf een foto en tekst toe.

Vanaf € 29,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

cadeau voor haar
cadeau voor haar

Persoonlijk Wijnkistje Cadeau

Bestel hier een mooi wijnpakket voor bijvoorbeeld een 40 jarig huwelijk. Verschillende wijnpakketten verkrijgbaar. Je kunt deze pakketten alleen online bestellen wanneer je ouder bent dan 18 jaar.

Wanneer je dit pakket op een werkdag voor 4 uur ’s middags besteld heb je het de volgende dag al in huis.

De twee flessen wijn (rood en wit) worden geleverd in een mooi houten kistje. Het kistje is gemaakt van duurzaam hout dat het FSC keurmerk heeft.

Je kunt zelf tekst en foto’s toevoegen aan dit cadeau. Deze worden dan gedrukt op de deksel van de kist. Met behulp van de editor maak je heel simpel een mooi ontwerp. Het kistje is ongeveer 26,5 bij 20,6 centimeter en 11 centimeter hoog.

Eigen Wijn

Een Mooie Franse Wijn

De wijn in dit pakket is een Franse en genaamd Belvy. Je krijgt een fles rode en witte wijn. In de witte wijn zitten de volgende druivensoorten: chardonnay, sauvignon en de grenache. In de rode wijn zitten: grenache, cabernet en merlot.

De witte wijn heeft een frisse maar ook zachte smaak met een iets fruitig aroma. De rode wijn is soepel en fruitig. Je proeft rode vruchten en bramen maar ook een iets kruidige smaak.

Wijnkist Persoonlijk

Informatie en Bestellen

Wanneer je dit cadeau bestelt kun je zelf een afleverdatum kiezen. Dit is handig wanneer je het cadeau rechtstreeks bij de gelukkige wilt laten bezorgen op een specifieke datum. Voeg ook gratis een persoonlijke boodschap toe aan het cadeau.

Wanneer je hierboven op de knop “Meer Informatie en Bestellen” klikt kun je een aantal reviews van dit product lezen. Kortom een prachtig cadeau om een 40 jarig jubileum te vieren.

Wijnpakket Persoonlijk
Wijnpakket Layout