Leuke weetjes om een 40 jarig jubileum te vieren. Een betaalbaar cadeau dat ook digitaal aangeleverd kan worden. Voeg zelf een naam en datum toe aan het document. Een leuk cadeautje voor een 40 jarige verjaardag.

Vanaf € 9,95

cadeautje 40 jaar

Een Persoonlijk Document Cadeau

Hieronder staat een review van het persoonlijk geschiedenis document voor de 40-jarige. In de webshop geeft u aan op welke datum de gelukkige geboren is. Een speciaal stukje software genereert vervolgens een lijst van bijzondere gebeurtenissen op die datum door de jaren heen. Wanneer de bestelling is afgerond krijgt u dit document thuisgestuurd, of wordt het rechtstreeks naar de gelukkige gebracht.

Een Origineel en Betaalbaar Cadeau

De betreffende webshop is een erg simpele website. Achtereenvolgens voert u de geboortedatum (of andere datum) van de gelukkige in. Gevolgd door het soort dag, bijvoorbeeld de geboortedag maar de trouwdatum kan bijvoorbeeld ook. Daarna voert u de naam van de betreffende persoon (of personen) in. Tot slot kunt u kiezen welk soort document u wilt ontvangen. U heeft bijvoorbeeld de keus uit een document met een lintje of een document met een wissellijst.

Het document zelf is redelijk simpel van opzet, maar toch origineel en leuk om te geven. De diverse weetjes op het document zijn zeker interessant. Wanneer u rustig de tijd neemt om al deze weetjes eens door te nemen kunt u zich prima voor een tijdje vermaken! Het gebruikte papier is van een degelijk kwaliteit. De gebruikte lettertypes zien er leuk uit.

Hieronder staat een voorbeeld van de gebruikte teksten op dit document. Deze gaan van een aantal jaar terug tot aan duizenden jaren. Het is zeker interessant om te zien wat er door de jaren heen gebeurt is op deze specifieke datum.

Als conclusie kunnen we alleen maar schrijven dat dit een leuk en origineel cadeau is met een schappelijke prijs. De weetjes op het document zijn interessant en het persoonlijke tintje geeft dit cadeau voor de 40-jarige zeker een toegevoegde waarde.