Dit tegeltje kunt u zelf ontwerpen. Verschillende formaten, kleuren en verpakkingen zijn mogelijk. Een origineel cadeau met een zachte prijs. Leuk om cadeau te geven voor een 40-jarige verjaardag!

Vanaf € 8,75

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

40 jaar tegeltje
40 jaar tegeltje

Persoonlijk Tegeltje Cadeau

Het ontwerpen gaat eenvoudig en u ziet gelijk hoe uw tegeltje er uit komt te zien. Naast tekst, lettertypes en kleur kunnen ook foto’s toegevoegd worden en standaardjes om de tegels in te zetten. Ook kun je er voor kiezen om een haakje toe te voegen aan de tegel zodat je hem makkelijk op kunt hangen.

Collage Persoonlijke Tegel

Naast een enkel tegeltje kun je ook kiezen voor een collage. Dan wordt bijvoorbeeld een persoonlijke foto gedrukt op 4 tegeltjes die u vervolgens aan de muur kunt hangen.

Het tegeltje wordt persoonlijk voor u gebakken en binnen 24 uur bij u thuisbezorgd (wanneer besteld op een werkdag). Het tegeltje is stevig verpakt zodat het niet breekt tijdens de levering.

Eigen Tegeltje Cadeau

Een betaalbaar en origineel cadeautje om het 40 jarig jubileum te vieren. De stevige verpakking en de snelle levering, maken dit tegeltje tot één van de populairste van deze website.

Verpakking Tegeltje
Achterkant Tegeltje