40 Jaar origineel cadeau. Bestel hier verschillende boeken waarbij de 40-jarige zelf de hoofdrol speelt. Voer op de website bijvoorbeeld de voor- en achternaam in van de gelukkige, voeg een foto toe en dit persoonlijke cadeau maakt ongetwijfeld een goede indruk.

Hou even in de gaten welke versie van een boek je bestelt. Sommige zijn gericht op een mannelijke hoofdpersoon en sommige op een vrouwelijke.

Vanaf € 16,95

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

40 jaar boek
40 jaar boek

Bucketlist 40 Jaar

Het bucketlist boek is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor een stelletje. In the boek staan maar liefst 250 bucketlist ideeën die je samen uit kunt voeren. Je kunt ook allerlei persoonlijke teksten toevoegen en je eigen naam + foto op de omslag laten drukken.

Het boek wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Je betaalt € 2,95 aan verzendkosten. Bij elk cadeau kun je gratis een persoonlijke boodschap meegeven. Dit wordt op een kaartje gedrukt welke meegeleverd wordt bij het cadeau. Daarnaast kun je het cadeau een luxe cadeauverpakking geven. Dit kost enkel euro’s extra. Je kunt ook voor de standaardverpakking kiezen wat geen extra kosten met zich meebrengt.

Persoonlijk Boek Cadeau

Eigen Baantjer Boek

Naast het bucketlist boek is er onder andere een boek van Baantjer verkrijgbaar (waarin je zelf de hoofdrol speelt), een boek dat je namens een kind kunt geven en bijvoorbeeld een BBQ boek. Elk boek heeft zijn eigen personalisatie opties.

Persoonlijk Boek Papa

Je kunt gedurende het bestelproces het cadeau op verschillende manieren personaliseren. Bij de meeste boeken kun je het volgende ingeven:

  • De voornaam;
  • De achternaam;
  • Een foto;
  • Een persoonlijke boodschap.

Het verdere bestelproces gaat simpel en er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden.

De 40-jarige is de hoofdrolspeler in één van deze boeken. Let even op of het boek voor een man of vrouw bedoeld is (dit staat duidelijk aangegeven in de bestelomgeving).

Dit is een uitstekend cadeau voor een 40-jarige. Wanneer je reviews wilt lezen over deze cadeaus klik hierboven dan even op “meer informatie en bestellen” om ze te kunnen bekijken.

Persoonlijk BBQ Boek
Bucketlist boek