Geef een origineel chocoladetelegram cadeau voor de 40 jarige. Bepaal zelf welke tekst je stuurt om de 40-er te verrassen. Wordt geleverd in een mooie verpakking. Verschillende groottes en smaken verkrijgbaar.

Vanaf € 12,95

cadeau 40 jarige

Chocolade Cadeau 40 Jaar

Dit originele cadeau met een persoonlijk tintje is leuk om te geven aan de 40-jarige. Chocolade doet het altijd goed en de combinatie met een persoonlijke boodschap maakt dit cadeau helemaal af. Het cadeau is te verkrijgen in verschillende groottes. De kleinste versie bestaat uit 14 blokjes chocolade, de grootste versie uit 60 blokjes. De letters die je kiest zijn gemaakt van melkchocolade en de spaties bestaan uit witte chocolade.

Telegram blik

Wanneer je voor 14.00 bestelt op werkdagen is het cadeau meestal de volgende dag in huis. Klik op ‘Meer Informatie en Bestellen’ voor de specificaties.

chocolade 40 jaar cadeau
Klein formaat chocolade telegram

Allereerst selecteert u hoe veel blokjes chocola u wilt bestellen. Vervolgens kunt u via de bestelomgeving aangeven welke letters / symbolen / plaatjes er op de chocolade moet komen. U kunt kiezen uit de standaard letters en symbolen. Daarnaast zij er een aantal afbeeldingen beschikbaar zoals hartjes en ballonnen. Deze kunt u met uw muis verslepen. Wanneer u tevreden bent kunt u de bestelling op de standaard manier afronden door te betalen met iDeal bijvoorbeeld. Je kunt gratis een persoonlijk kaartje toevoegen aan je bestelling.

Chocolade boodschap editor

Leuk cadeau. Een pluspunt is dat je een persoonlijke boodschap in kunt voeren. Een nadeel is dat het cadeau (vooral bij de wat grotere formaten) aan de prijzige kant is. Wat wel zeker is dat de 40-jarige met dit cadeau zeker iets origineels in handen heeft.

chocolade blik