40 Jaar en een verjaardag? Maar wat voor een cadeau moet je geven? Voor de echte globetrotter is het leuk om een wereldkaart te geven. Bestel hier een scratch-wereldkaart voor de reislustige 40-jarige jubilaris. Op deze originele scratch-wereldkaart kun je met behulp van een muntje wegkrassen waar je al geweest bent op de wereld. Een leuk en origineel cadeau.

Vanaf € 24,90 tot € 119

🚀 Snelle levering

💶 Veilig & vertrouwd betalen

40 jaar verjaardag kaart
40 jaar verjaardag kaart

Originele Wereldkaart Cadeau

De wereldkaart is bedekt met een ‘gouden laag’ die je weg kunt krassen. Elk van de weggekraste landen heeft een eigen kleur en enkele plaatsen en geografische details worden weergegeven. Zo creëer je een persoonlijke kaart waarop duidelijk al je reizen weergegeven worden. Naast het krassen van de kaart kun je ook de vlag van het land openkrassen. Deze kaart is 84 centimeter breed en 59.4 centimeter lang. De kaart is verkrijgbaar in verschillende versies. De duurdere versie heeft een houten lijst, en een haakje, zodat je hem makkelijk aan de muur kunt hangen.

Wereldkaart 40 Jaar Cadeau

Naast de kaart zit er bij je bestelling ook een vergrootglas en een krasser die speciaal bedoelt is om de landen mee open te kunnen krassen.

Wanneer de kaart op voorraad is, is de bestelling de volgende werkdag in huis wanneer je vandaag bestelt. De duurdere versie met houten lijst heeft een iets langere levertijd. Het product heeft gratis verzending, retournering en 30 dagen bedenktijd.

Het bestelproces is simpel. Selecteer de gewenste uitvoering van de kaart en doorloop het bestelproces. Je kunt onder andere met iDeal of creditcard betalen.

Vlaggen Kaart 40 Jaar Cadeau

Deze ‘scratchkaart’ is een ideaal cadeau voor een reislustige veertiger. Het cadeau is redelijk betaalbaar, in verschillende formaten verkrijgbaar en de 40-jarige kan hier erg lang plezier van beleven. Al met al een prima cadeau.

Scratchkaart 40 Jaar Verjaardag