Wat geef je nou iemand die 40 wordt? Wat dacht je van een mooie vliegles. Met deze belevenisbon geeft u een vliegles cadeau aan de 40-er. Verschillende versies beschikbaar. Van 20 minuten tot een uur en mét of zonder passagiers.

Vanaf € 122,95

wat geef je iemand die 40 wordt vliegles

Beschrijving vliegles

De vliegles vindt plaats op vliegveld Teuge. Na een korte briefing gaat de gelukkige, onder leiding van een instructeur, zelf vliegen. Uiteraard kan er ook van het uitzicht genoten worden en is er op het vliegveld een gezellig restaurant en terras te vinden om nog even na te genieten. Er wordt gevlogen in een Cessna 172. Hieronder staat een filmpje van dit vliegtuig in actie.

Vliegles 40 Jaar

Levering van het Cadeau

Het cadeau wordt geleverd in de vorm van een belevenisbon. Wanneer u het cadeau vandaag bestelt heeft u het morgen in huis. U kunt er ook voor kiezen om de bon via de mail te ontvangen, u kunt het cadeau dan gelijk geven.

Wanneer de bon opgestuurd wordt zit deze in een cadeauverpakking. U kunt bij het cadeau gratis een persoonlijke boodschap toevoegen op een los kaartje.

Cadeaubon 40 Jaar

Het Bestelproces

U kunt de cadeaubon personaliseren. Dit betekent dat u een afbeelding en / of tekst kunt toevoegen om het cadeau net wat leuker te maken. Wanneer u tevreden bent met het resultaat kunt u de bestelling afronden. De cadeaubon wordt geleverd in een blikje. Aan dit blikje zelf kun je ook een leuke boodschap en/of foto toevoegen.

Persoonlijk Bericht Kaart
Cadeaublik Cadeaubon

Conclusie

Een spannend cadeau dat erg leuk is om te krijgen en te proberen. Niet alleen het vliegen zelf is interessant, maar ook de bedrijvigheid op het vliegveld zelf. De reviews geven deze belevenis een gemiddeld cijfer van 9.4.