Voor een stel dat 40 jaar getrouwd is: twee bijzondere whisky’s om een het jubileum te vieren. Laat een persoonlijke boodschap graveren in de houten whiskykist.

Vanaf € 118,00

40 jaar getrouwd

Een origineel liefdescadeau

Deze twee bijzondere whisky’s komen uit de Beieren regio. De whisky’s zijn gemaakt door de Duitse destilleerder Lantenhammer en zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar.

De naam van deze whisky’s, SLYRS, verwijst naar het klooster dat door Iers-Keltische monniken in de 8e eeuw werd gesticht nabij het Duitse dorp Schliersee. In dit klooster zit nu dus de destilleerder Lantenhammer.

De whisky wordt in kleine hoeveelheden geproduceerd. Iedere fles is dan ook genummerd en gemarkeerd. Dit is een origineel liefdescadeau voor een 40 jarig huwelijk of jubileum. Met de SLYRS Single Malt Whisky voor hem en de SLYRS Whisky Likeur voor haar.

Whisky Cadeau

Twee Bijzondere Whisky’s

In totaal bevat dit pakket 0,7 liter whisky, twee flesjes van 0,35 liter dus. Beide whisky’s komen uit het jaar 2007. Het is een ongefilterde whisky die gevuld is in het jaar 2010. De single malt heeft een alcoholpercentage van 43%. Deze whisky is drie jaar opgeslagen in houten vaten van de Amerikaanse witte eik. De smaak is fruitig, mild en licht moutig. Je proef ook een vleugje vanille. De whisky likeur heeft een alcoholpercentage van 30%. Deze whisky is  afgerond met honing en vanille.

Whisky Duo Cadeau

Een Persoonlijk Cadeau

De whisky’s worden samen geleverd in een leuke kist. Voeg aan deze houten kist een persoonlijke tekst toe. Je hebt de beschikking om 2 rijen tekst toe te voegen met maximaal 15 karakters per rij.

De whisky wordt in 2 tot 4 werkdagen geleverd. Wanneer u kiest voor de express verzending gaat de levering wat sneller.

Whisky 40 Jaar
Whisky Verpakking