Een leuk diner cadeau in het kleinste kasteel van Nederland. Verkrijgbaar als digitale cadeaubon. Bij mooi weer kun je ook op het prachtige terras zitten. De cadeaubon is geldig voor twee personen. Leuk om te geven als kado voor een vrouw die 40 wordt.

Vanaf € 119,00 voor 2 Personen

Kasteel Diner

Dinerbon Cadeau

Een prachtig 4-gangen-diner in het kleinste kasteel van Nederland. Het kasteel is gelegen in het stadspark van Roermond. Je begint met een aperitief en een glas prosecco. Aansluitend volgt het diner, waar je uiteraard de hele avond over mag doen. Het betreft een verrassingsdiner van vier gangen.

kado vrouw 40

Een Luxe 4 Gangen Diner

Het diner wordt bereid volgens de Franse keuken maar heeft ook mediterraanse invloeden. Bij mooi weer kun je er voor kiezen om te dineren op het terras dat grenst aan het stadspark van Roermond. Een leuke tip is misschien om voor het diner dit park te verkennen met een korte wandeling.

Kasteel Diner Cadeau

Digitale Cadeaubon

Dit diner is niet op zondag te boeken. Overige drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. De cadeaubon is een jaar geldig. Wanneer je deze bon digitaal bestelt heb je hem gelijk in huis. Je kunt er ook voor kiezen om de cadeaubon digitaal te sturen aan de gelukkige ontvanger op een specifieke datum.

Wanneer je wilt kun je een persoonlijk bericht toevoegen aan de cadeaubon.

Bekijk de reviews van deze belevenis door hierboven op de knop ‘Meer Informatie en Bestellen’ te klikken.

Chef Diner Cadeau