Persoonlijk hoefijzer

(Vanaf € 37,50)

hoefijzer overzichtsfoto

Leuk hoefijzer voor de 40-jarige. Onder andere verkijgbaar in vergulde vorm. Verschillende groottes en prijzen beschikbaar.

Review van het hoefijzer

Dit persoonlijke hoefijzer is zeker een van de meest bestelde cadeaus via deze website. Niet alleen krijgt de gelukkige 40-er geluk toegewenst, maar ook een persoonlijke boodschap en vele leuke extra’s. Alle hoefijzers in de webshop zijn daadwerkelijk gebruikt en brengen dus ook echt geluk! Mocht dit niet het geval zijn dan biedt de webshop in ieder geval een geluksgarantie.

Levering

Mijn bestelling werd binnen 2 werkdagen geleverd. Best snel als je beseft dat allereerst het hoefijzer gegraveerd moet worden, dan geverfd (in mijn geval goudkleurig) en vervolgens gedroogd.

Het bestelproces

Het bestel proces is vrij simpel. De volgende stappen dient u te doorlopen:

  • Geef aan hoeveel hoefijzer u wilt;
  • Geef aan welke tekst u gegraveerd wilt hebben (een regel);
  • Geef eventueel aan welke tweede regel tekst u gegraveerd wilt hebben;
  • Geef aan welke taal uw geluksboekje moet hebben;
  • Geef aan welke kleur uw geschenkdoos moet hebben;
  • Voeg uw persoonlijke tekst toe aan het toegevoegde wenskaartje.
Eerste pagina geluksboekje 40 jaar

Omschrijving

Het hoefijzer wordt geleverd in een mooi doosje met een soort fluwelen binnenkant waar het hoefijzer op ligt. Naast het hoefijzer wordt een geluksboekje meegeleverd met leuke feiten over hoefijzers. Een goudcertificaat (in geval van het gouden hoefijzer). Twee bijpassende hoefnagels en een persoonlijke boodschap met bijgeleverde geluksgarantie voor de 40-jarige.

De twee meegeleverde hoefnagels.

goud certificaat 40 jaar cadeau

Het goudcertificaat behorende bij het bestelde hoefijzer.

Eerste pagina geluksboekje 40 jaar

De eerste pagina van het geluksboekje.

tekst hoefijzer zoom 40 jaar

De tekst in het hoefijzer ziet er strak uit.

Hoefijzer glans 40 jaar

Het hoefijzer glimt mooi. Je kunt de gebruikssporen zien (alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk). Alle hoefijzers worden grondig schoongeborsteld en schoongemaakt voordat ze gebruikt worden.

Mocht het hoefijzer niet bevallen dan heb je recht op de levenslange geluksgarantie. U geeft simpelweg uw ontvangen code in op de website en u ontvangt een nieuw hoefijzer dat hopelijk wel geluk brengt!

Conclusie

Een leuk cadeau voor de 40-jarige. Prima geschikt voor iedereen die een beetje extra geluk kan gebruiken. Het cadeau is aan de prijzige kant, maar wordt geleverd met leuke extra’s. Maar het geven van geluk aan iemand is natuurlijk onbetaalbaar!