Persoonlijke wereldkaart

(Vanaf € 17,95)

40 jaar cadeau persoonlijke kaart

Bestel hier een scratch-wereldkaart voor de reislustige 40-jarige jubilaris. Op deze originele scratch-wereldkaart kun je met behulp van een muntje wegkrassen waar je al geweest bent op de wereld. Een leuk en duurzaam origineel cadeau.

Omschrijving wereldkaart

De wereldkaart is bedekt met een ‘gouden laag’ die je weg kunt krassen. Elk van de weggekraste landen heeft een eigen kleur en enkele plaatsen en geografische details worden weergegeven. Zo creëer je een persoonlijke kaart waarop duidelijk al je reizen weergegeven staan. Deze kaart is 82 centimeter breed en 58 centimer lange. De kaart is verkrijgbaar in verschillende versies. Onder andere een Europa en USA editie, maar ook een reiseditie (die je makkelijker meeneemt op een reis) en een deluxe editie (iets groter en met meer details).

wereldkaart 40 jaar

Levering

Wanneer de kaart op voorraad is (dit staat aangegeven in de bestelomgeving), is de bestelling de volgende werkdag in huis wanneer je vandaag voor 22.00 uur besteld. Je kunt ook zelf de gewenste afleverdatum kiezen. Handig als je het cadeau bij 40-jarige wil laten thuisbezorgen op zijn/haar verjaardag/jubileum.

40 jaar cadeau wereldkaart

Het bestelproces

Het bestelproces is simpel. Selecteer de gewenste uitvoering van de kaart en doorloop het bestelproces. Je kunt onder andere met iDeal of creditcard betalen. Tijdens het afronden van de bestelling kun je nog een persoonlijke boodschap meegeven op de pakbon (de prijs van het cadeau wordt niet op de pakbon geprint). Voor dit cadeau heeft u een 90 dagen retour garantie.

Conclusie

Deze ‘scratchkaart’ is een ideaal cadeau voor een reislustige veertiger. Het cadeau is redelijk betaalbaar, in verschillende formaten verkrijgbaar en de 40-jarige kan hier erg lang plezier van beleven. Al met al een prima cadeau.