Vliegles

(Vanaf € 104,95)

vliegles origineel cadeau 40 jaar

Met deze belevenisbon geeft u een vliegles cadeau aan de 40-er. Verschillende versies beschikbaar. Van 20 minuten tot een uur en mét of zonder passagiers.

Beschrijving vliegles

De vliegles vindt plaats op vliegveld Teuge. Na een korte briefing gaat de gelukkige, onder leiding van een instructeur, zelf vliegen. Uiteraard kan er ook van het uitzicht genoten worden en is er op het vliegveld en gezellig restaurant en terras te vinden. Er wordt gevlogen in een Cessna 172. Hieronder staat een filmpje van dit vliegtuig in actie.

Levering van het cadeau

Het cadeau wordt geleverd in de vorm van een belevenis bon. Wanneer u het cadeau vandaag besteld heeft u het morgen in huis. U kunt er ook voor kiezen om het de bon via de mail te ontvangen, u kunt het cadeau dan gelijk geven. Wanneer de bon opgestuurd wordt zit deze in een cadeauverpakking. U kunt bij het cadeau gratis een persoonlijke boodschap toevoegen op een los kaartje.

vliegles origineel cadeau 40 jaar

Het bestelproces

U kunt de cadeaubon personaliseren. Dit betekent dat u een afbeelding en / of tekst kunt toevoegen om het cadeau net wat leuker te maken. Wanneer u tevreden bent met het resultaat kunt u de bestelling afronden.

vliegles cadeau origineel 40 jaar

Conclusie

Een spannend cadeau dat erg leuk is om te krijgen en te proberen. Niet alleen het vliegen zelf is interessant, maar ook de bedrijvigheid op het vliegveld zelf. De reviews geven deze belevenis een gemiddeld cijfer van 9.4.