Whitewash hart

(Vanaf € 14,95)

40 jaar cadeau

Een whitewash houten hart is misschien een leuk cadeau voor de 40-jarige. Hieronder staat een korte review van dit houten hart. Wanneer u een hart besteld gaat een deel van de omzet naar de Hartstichting. U steunt dus gelijk een goed doel.

Bestelproces

Het whitewash houten hart is makkelijk te bestellen. In de webshop kunt u zelf een tekst en enkele figuurtjes toevoegen. Deze worden vervolgens op het hart gedrukt. U kunt gelijk zien hoe het eindresultaat wordt. Wanneer u tevreden bent kunt u kiezen uit verschillende verpakkingsopties (zie hieronder) en de bestelling afronden.

besteloverzicht whitewash hart

Levering

Het cadeau werd bij ons één werkdag na bestelling afgeleverd. De verpakking ‘hout’ bleek helaas geen houten kistje te zijn, maar een kartonnen doos met een houten opdruk :). Het cadeau is verder ingesealed en goed stevig verpakt.

verpakking hart cadeau 40 jaar

Omschrijving whitewash hart

In de ‘houten doos’ zit het hart zelf en een stuk piepschuim om beschadiging te voorkomen.

whitewash hart verpakking

Het hart geeft een goede eerste indruk. De ingebrande tekst ziet er scherp en netjes uit. Aan het hart is een leuk touwtje bevestigd om het op te hangen.

indruk hart 40 jaar cadeau

Conclusie

Al met al een leuk cadeautje voor een niet al te dure prijs. De nep-houten-verpakking is een minpunt, maar de bijdrage die wordt geleverd aan de Hartstichting is natuurlijk een mooie gedachte.