Persoonlijke mok

(Vanaf € 10,95)

mok met foto 40 jaar cadeau

Hieronder vindt u een review van de persoonlijke mok. Het leuke aan deze mok is dat hij normaal een zwarte kleur heeft. Pas wanneer een hete vloeistof in de mok wordt geschonken wordt de opgedrukte afbeelding zichtbaar.

Bestelproces van de mok

De mok is eenvoudig te bestellen in de webshop. Het enige nadeel is dat je niet direct het resultaat van de tekst / afbeelding die je upload kunt zien. Bij het bestellen kun je echter wel aangeven of je een proefafdruk van de mok wilt of niet. Na het bestellen wordt dan een proefafdruk via de email opgestuurd. Wanneer je tevreden bent met de plaatsing van de afbeelding van de mok wordt hij snel geleverd.

Levering

Wanneer je op een werkdag besteld is de mok in principe de volgende dag in huis. Bij onze bestelling was dit ook het geval. De mok wordt goed verpakt geleverd omringd door plastic bubbeltjesfolie. De kans op schade aan de mok is dan ook minimaal.

Omschrijving

De mok heeft een mooie matzwarte kleur. Wanneer je goed kijkt kun je de opgedrukte afbeelding achter het zwart zien zitten, maar het valt niet op. Wanneer je warme drank in de mok gooit duurt het even voordat hij zijn witte achtergrondkleur verkrijgt. Bij een bepaalde warmte trekt echter in één keer de zwarte kleur weg wat voor een leuke verrassing zorgt voro de 40-jarige.

mok overgang kleuren

Conclusie

Een prima cadeautje om iemand mee te verrassen. De ontvanger van de mok vraagt zich misschien af waarom hij of zij een zwarte mok krijgt, maar wanneer de afbeelding te voorschijn komt heb je waarschijnlijk voor een leuke verrassing gezorgd!