Persoonlijke sterrenhemel

(Vanaf $ 79,00)

Gebruik de code ‘STARS’ voor 7% korting en gratis verzending!

Ketting goud sterrenhemel cadeau

Bestel hier een persoonlijke sterrenhemel voor de gelukkige 40 jarige. Geef bij de webshop onder andere een bepaalde datum en tijd in (bijvoorbeeld een geboortedatum) en zoek de coördinaten op van een bepaalde plaats (bijvoorbeeld Amsterdam). Vervolgens wordt met een stukje ingewikkelde software de precieze stand van de sterren en planeten op die tijd en plaats berekend. Na die tijd wordt met deze berekeningen een mooi design van de sterrenhemel gemaakt. Inclusief kleine afbeeldingen van de zon, maan en planeten. De webshop is in het Engels maar de eigenaar spreekt ook Nederlands.

Bestelproces

De webshop is in het Engels, maar er hoeven slechts enkele simpele stappen doorlopen te worden. Allereerst geef u de juiste locatie aan, hiervoor heeft u coördinaten nodig die u makkelijk kunt vinden op de website latlong.net. Zoek de locatie die u wilt, en kopieer vervolgens de GPS coördinaten, bijvoorbeeld: 10° 53′ 14.1144” N 23° 8′ 37.104” E. Vervolgens geeft u de datum en, wanneer u dit weet, het precieze uur in. Als laatste stap voegt u, naar wens, een persoonlijke boodschap toe aan de achterkant van de ketting. Deze boodschap wordt gegraveerd in de ketting. Hier heeft u 2 regels voor van ieder maximaal 20 karakters.

Levering

Het ontwerp van het cadeau wordt voorbereid in Nederland, vervolgens wordt dit naar de USA gestuurd waar het ontwerp geprint in de ketting. Vanuit de Verenigde Staten wordt het vervolgens binnen enkele dagen opgestuurd naar Nederland.

Omschrijving

Op de ketting zijn de sterrenbeelden afgebeeld die op een bepaalde tijd en plaats aan de hemel te zien waren. Daarnaast worden de zon, maan en planeten weergegeven. Via verschillende programma’s en stukjes software wordt van de ruwe data een mooi cadeau gemaakt. Daarnaast worden op de ketting zelf de coordinaten en datum van de verjaardag weergegeven. Evenals kleine icoontjes voor de 4 windrichtingen. Zoals je misschien ziet zijn oost en west omgedraaid. Dit is voor de meeste sterrenkaarten zo. Wanneer je de ketting omhoog houdt richting de sterren zul je zien dat dit de meest logische keuze is.

Op de ketting kunt u een persoonlijke boodschap plaatsen. Hieronder kunt u zien hoe deze boodschap eruit ziet

Conclusie

Dit is waarschijnlijk het origineelste cadeau voor 40-jarigen op deze website. Nadeel is dat de website in het Engels is (de eigenaar spreekt trouwens gewoon Nederlands) en dat de levertijd wat langer is. Maar wanneer u deze obstakels kunt overwinnen krijgt u toegang tot een zeer origineel cadeau!