Persoonlijke fles wijn

(Vanaf € 17,95)

persoonlijke fles wijn 40 jaar

Een fles wijn cadeau geven is altijd een goed idee, maar een fles met persoonlijke opdruk voor de 40-jarige is natuurlijk helemaal leuk. Het goede nieuws is dat de fles wijn zeer snel bezorgd wordt en ook nog eens prima smaakt.

Bestelproces

De fles wijn is snel te bestellen in de webshop. U kunt uw gewenste foto uploaden, deze in een bepaald frame plaatsen en vervolgens een tekst toevoegen. Nadat u dit gedaan heeft krijgt u gelijk een voorbeeld van het etiket op een fles wijn te zien. Wanneer u tevreden bent kunt u de bestelling afronden.

Levering

Het cadeau voor de 40-jarige wordt in principe een werkdag na bestelling geleverd. De fles is verpakt in een kartonnen doos van YourSurpise.nl. Houdt hier dus rekening mee wanneer u de fles rechtstreeks naar de ontvanger stuurt.

wijnverpakking

In de binnenverpakking zit een houten schuifkistje waar de fles wijn in verpakt is. Dit is een degelijk kistje met een luxe uitstraling.

wijndoos

Omschrijving fles wijn

Het cadeau wordt geleverd zonder hond, maar verder met houten doosje en om de flessenhals de optionele persoonlijke boodschap.

overzicht wijn cadeau
wijnfles in kist

Het etiket is scherp en mooi gedrukt. Een echt wijnetiket. De achterkant van de fles bevat de gebruikelijke beschrijving van het soort wijn. In de webshop is keuze uit verschillende soorten wijn. Deze rode wijn, een Merlot, smaakte prima en was erg toegankelijk.

Conclusie

Een leuk en origineel cadeau voor een betaalbare prijs. De opdruk van het etiket is prima en de gebruikte wijnen lijken allen van hoge kwaliteit. De levering in een opzichtige doos is wat minder. De snelle levering van zo’n kwaliteitscadeau is natuurlijk prima!