Persoonlijk tegeltje

(Vanaf € 8,95)

tegeltje 40 jaar

Dit tegeltje kunt u zelf ontwerpen. Verschillende formaten, kleuren en verpakkingen zijn mogelijk. Een origineel cadeau met een zachte prijs.

Bestelproces van het tegeltje

Het ontwerpen gaat eenvoudig en u ziet gelijk hoe uw tegeltje er uit komt te zien. Naast tekst, lettertypes en kleur kunnen ook foto’s toegevoegd worden en standaardjes om de tegels in te zetten. Elk tegeltje wordt standaard geleverd met een klein haakje zodat het aan de muur gehangen kan worden.

Levering

Het tegeltje wordt persoonlijk voor u gebakken en binnen drie dagen bij u thuisbezorgd. Het tegeltje is zeer stevig verpakt in twee lagen karton. Inclusief het lint met de tekst: ‘Breekbaar Truttig Tegeltje’.

Verpakking tegeltje 40 jaar

Omschrijving

Hieronder ziet u een foto van de tweede laag karton die om het cadeau zit. De tweede foto betreft de achterkant van het tegeltje (inclusief het haakje om op te hangen). Het tegeltje ziet er gaaf uit, met een mooie welving aan de zijkanten.

Tweede verpakking tegeltje
achterkant tegeltje 40 jaar

Conclusie

Een goedkoop maar origineel cadeautje om het 40 jarig jubileum te vieren. De originele verpakking en de redelijk snelle levering, maken dit tegeltje tot één van de populairste van deze website.