Persoonlijk boek

(Vanaf € 16,95)

persoonlijk boek 40 jaar

Dit is een leuk en origineel cadeau voor de 40-jarige. Bestel hier een boek van Baantjer waarbij de 40-jarige zelf de hoofdrol speelt. Voer op de website voor- en achternaam in van de gelukkige en dit persoonlijke cadeau maakt ongetwijfeld een goede indruk.

Hou even in de gaten welke versie van dit boek je besteld. Sommige zijn gericht op een mannelijke hoofdpersoon en sommige op een vrouwelijke.

Levering

Het boek wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Je betaalt € 2,95 aan verzendkosten. Bij elk cadeau kun je gratis een persoonlijke boodschap meegeven. Dit wordt op een kaartje gedrukt welke meegeleverd wordt bij het cadeau. Daarnaast kun je het cadeau een luxe cadeauverpakking geven. Dit kost enkel euro’s extra. Je kunt ook voor de standaardverpakking kiezen wat geen extra kosten met zich meebrengt.

Baantjer 40 jaar cadeau

Het Bestelproces

Je kunt gedurende het bestelproces het cadeau op verschillende manieren personaliseren. In de bestelomgeving kun je het volgende aangeven:

  • De voornaam van de hoofdrolspeler;
  • De achternaam van de hoofdrolspeler;
  • Een persoonlijke boodschap (deze wordt op de eerste bladzijde van het boek gedrukt);
  • Een eventuele cadeaudatum welke op de eerste pagina van het boek wordt gedrukt.

Het verdere bestelproces gaat simpel en er zijn veel verschillende betaalmogelijkheden.

baantjer boek 40 jaar cadeau

Omschrijving van het boek

De 40-jarige is de hoofdrolspeler in één van deze vier verschillende Baantje boeken. Let even op of het boek voor een man of vrouw bedoeld is (dit staat duidelijk aangegeven in de bestelomgeving). Het boek is een paperback en heeft tussen de 90 en 150 pagina’s afhankelijk van welke versie je besteld.

baantje boek 40 jaar cadeau

Conclusie

Dit is uitstekend cadeau voor een 40-jarige. Een spannend verhaal met een persoonlijk tintje. Gezien de reviews op de website wordt dit cadeau zeker goed ontvangen.