Persoonlijk geschiedenis document

(Vanaf €8,95)

persoonlijk document

Hieronder staat een review van het persoonlijk geschiedenis document voor de 40-jarige. In de webshop geeft u aan op welke datum de gelukkige geboren is. Een speciaal stukje software genereerd vervolgens een lijst van bijzondere gebeurtenissen op die datum door de jaren heen. Wanneer de bestelling is afgerond krijgt u dit document thuisgestuurd, of wordt het rechtstreeks naar de gelukkige gebracht.

Bestelproces van het document

De betreffende webshop is een erg simpele website. Achtereenvolgens voert u de geboortedatum (of andere datum) van de gelukkige in. Gevolgd door het soort dag, bijvoorbeeld de geboortedag maar de trouwdatum kan bijvoorbeeld ook. Daarna voert u de naam van de betreffende persoon (of personen) in. Tot slot kunt u kiezen welk soort document u wilt ontvangen. U heeft bijvoorbeeld de keus uit een document met een lintje of een document met een wissellijst.

bestelomgeving persoonlijk document

Levering cadeau

Bij mijn cadeau werd het een dag na bestelling in een goede staat aangeleverd, prima service dus! Het cadeau werd in mijn geval verpakt in een standaard witte enveloppe die ook door de brievenbus past.

Omschrijving

Het document zelf is redelijk simpel van opzet, maar toch origineel en leuk om te geven. De diverse weetjes op het document zijn zeker interessant. Wanneer u rustig de tijd neemt om al deze weetjes eens door te nemen kunt u zich prima voor een tijdje vermaken! Het gebruikte papier is van een degelijk kwaliteit. De gebruikte lettertypes zien er leuk uit.

document cadeau

Hieronder staat een voorbeeld van de gebruikte teksten op dit document. Deze gaan van een aantal jaar terug tot aan duizenden jaren. Het is zeker interessant om te zien wat er door de jaren heen gebeurt is op deze specifieke datum.

origineel document geschiedenis

Conclusie

Als conclusie kunnen we alleen maar schrijven dat dit een leuk en origineel cadeau is met een schappelijke prijs. De weetjes op het document zijn interessant en het persoonlijke tintje geeft dit cadeau voor de 40-jarige zeker een toegevoegde waarde.