DVD 40 Jaar

(Vanaf € 9,95)

dvd 40 jaar cadeau

Review DVD 40 Jaar

Wanneer u deze DVD bestelt krijgt u een leuk inzicht in het leven van 40 jaar geleden. Met ruim een uur aan beeldmateriaal geeft deze DVD een interessante kijk op bijzondere gebeurtenissen van 40 jaar geleden. Hieronder ziet u alvast een voorproefje van de DVD.

Bestelproces

Wanneer je het cadeau op een werkdag voor 22.00 besteld heb je het de volgende dag in huis. Op de webshop is dit cadeau eenvoudig te bestellen. Selecteer simpelweg het gewenste jaar, voer uw persoonsgegevens in (en eventueel het adres van de ontvanger) en het cadeau wordt verzonden.

Levering van het cadeau

Het cadeau wordt geleverd in een stevige witte enveloppe welke door de brievenbus past. De enveloppe is vrij standaard en niet bepaald onderscheidend voor een leuk cadeau. Het rechtstreeks opsturen naar de 40-er is dus misschien minder geschikt.

DVD 40 jaar verpakking

Omschrijving van de DVD

De enveloppe is geseald en ziet er prima uit. Het DVD-hoesje heeft beschadigingen en een vrolijke voor- en achterkant. Op de DVD staan reeds een aantal afbeeldingen over wat je kunt verwachten op de DVD.

DVD 40 jaar achterkant

Onderstaande foto is van het jaar 1965. Maar de DVD voor het 40-jarig jubileum is gebaseerd op dezelfde principes. Uiteraard staan er op de DVD voor de 40-jarige andere beelden en is de hoes iets anders ontworpen.

Voorkant DVD 40 jaar

De binnenkant van de DVD ziet er ook strak uit. In het linkerdeel van de binnenkant staat een stukje uitleg over de DVD.

DVD binnenkant 40 jaar

Wanneer je de DVD afspeelt komt u in een menu terecht. Hier kunt u diverse onderwerpen aanklikken om daar het betreffende beeldmateriaal van af te laten spelen. U kunt er ook voor kiezen om de film in een keer af te spelen. Na het kijken van de film heeft u een leuk inzicht in wat zich in betreffend jaar heeft afgespeeld.

Printscreen DVD menu 40 jaar

Conclusie DVD

Een leuk cadeautje voor de 40-jarige. Het geeft een leuk inzicht in het leven van 40 jaar geleden. Jammer van het cadeau is dat de DVD niet bedrukt kan worden of dat een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd. Ook al mist dit cadeau een persoonlijk tintje, het is toch nog leuk om deze DVD eens te bekijken met familie en vrienden.