Persoonlijk chocoladehart

(Vanaf € 14,95)

chocoladehart 40 jaar

Via deze webshop bestelt u dit chocoladehart voor de 40-jarige. Voeg zelf een foto, tekst en chocoladesoort toe en laat de gelukkige genieten van dit originele cadeau.

Review van het chocoladehart

Via de webshop kunt u eenvoudig zien hoe uw bestelling er uit komt te zien. Uw ontwerp wordt namelijk live op uw scherm weergegeven. De software hierachter maakt het mogelijk om een foto van een juiste scherpte te selecteren. De optie om frames uit te zoeken maakt van elke foto al snel een geslaagd ontwerp.

Levering chocoladehart

Dit chocoladehart werd mij na vier dagen geleverd (het weekend zat er overigens tussen). Het chocoladehart is goed verpakt zoals hieronder duidelijk te zien is. Het piepschuim en bubbeltjesplastic zorgen ervoor dat het chocoladehart heelhuids bezorgt wordt.

chocoladehart 40 jaar cadeau

Omschrijving

Het chocoladehart zelf is nogmaals in plastic omgeven zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt. In de bestelomgeving kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen via een kaartje. Dit kaartje is op onderstaande foto te zien.

chocoladehart kaartje 40 jaar

De opdruk van de chocolade is redelijk flets, maar veel scherper krijg je het waarschijnlijk niet op chocolade. De smaak van de chocolade lijkt veel op die van chocoladeletters. Het hart meet 13 bij 13 centimeter en weegt 200 gram. Genoeg om de gelukkige nog een tijdje van het ontwerp te laten genieten.

opdruk chocoladehart 40 jaar

Conclusie chocoladehart

Een prima cadeautje voor de jarige. Een persoonlijk tintje doet vaak wonderen. Wanneer dit tintje geprint is op chocolade is de 40-er natuurlijk helemaal tevreden.