Persoonlijke glossy

(Vanaf € 29,95)

origineel glossy 40 jaar cadeau

Een persoonlijk magazine om de 40-jarige te verrassen. U heeft de keuze uit drie versies. Voeg zelf onder andere een foto en de naam van de gelukkige in en krijg deze persoonlijke glossy thuis gestuurd (cadeau voor een man).

origineel glossy 40 jaar cadeau

Omschrijving magazine

Dit persoonlijke cadeau is zeker een van de origineelste van deze site. In een persoonlijke glossy die je opstelt, met een inhoud van 16 pagina’s, wordt de gelukkige in een speciaal daglicht gesteld. Zie bijvoorbeeld de foto hieronder. Er zijn drie verschillende versies verkrijgbaar van dit magazine. De naam van de hoofdrolspeler komt op bijna elke bladzijde terug. Niet alleen in de artikelen, maar ook in de hilarische advertenties.

40 jaar cadeau magazine

Levering

Het magazine wordt specifiek voor de gelukkige gedrukt. De levering van het cadeau is dan ook iets langer dan normaal, namelijk (maximaal) vijf werkdagen wanneer je vandaag voor 12.00 uur besteld. Het cadeau wordt geleverd in een cadeauverpakking. Daarnaast heb je de keuze om een gratis persoonlijke boodschap toe te voegen. Deze boodschap wordt op een los kaartje bij het cadeau gevoegd. Ook kun je er voor kiezen om het cadeau op een specifieke datum te laten afleveren op het adres van de ontvanger.

rijk magazine origineel cadeau

Het bestelproces

Via de bestelomgeving kunt u aangeven hoe u het cadeau wilt personaliseren. U geeft aan wat de voornaam is van de hoofdrolspeler is in de glossy, de achternaam, de huidskleur van de persoon op de poster, de naam van de gever, een aanhef, een persoonlijk voorwoord (niet verplicht), een afsluiting en de maand en het jaar van uitgave. Daarnaast moet u uiteraard een goede foto van het gezicht van de gelukkige uploaden. U kunt bij dit uploaden gelijk een voorbeeld van het magazine bekijken en eventueel aanpassen.

40 jaar cadeau magazine

Conclusie cadeau

Een leuk cadeau voor de 40-jarige. Erg grappig om te geven. En ideaal voor de ontvanger om ‘per ongeluk’ op de tafel te laten rondslingeren wanneer hij bezoek krijgt.