Persoonlijk chocotelegram

(Vanaf € 7,25)

origineel cadeau chocolade telegram

Geef een origineel chocoladetelegram cadeau voor de 40-jarige. Bepaal zelf welke tekst je stuurt om de 40-er te verrassen. Wordt geleverd in een mooie verpakking. Verschillende groottes en smaken verkrijgbaar.

Omschrijving choco telegram

Dit originele cadeau met een persoonlijk tintje is leuk om te geven aan de 40-jarige. Chocolade doet het altijd goed en de combinatie met een persoonlijke boodschap maakt dit cadeau helemaal af. Het cadeau is te verkrijgen in verschillende groottes. De kleinste versie bestaat uit 7 blokjes chocolade, de grootste versie uit 60 blokjes. De letters die je kiest zijn gemaakt van melkchocolade en de spaties bestaan uit witte chocolade. De chocolade is afkomstig van het prestigieuze Belgische merk Callebaut. De chocolade is UTZ-certified. Dit betekent dat de cacao op duurzame wijze wordt verbouwd met respect voor de boeren en het milieu. Dit keurmerk wordt ondersteund door organisaties als Oxfam Novib en het World Wildlife Fund.

choco telegram verpakking

Levering

Het telegram wordt geleverd door PostNL. De meeste telegrammen worden binnen 24 tot 48 uur bezorgd. De levering op een specifieke datum is mogelijk.

40 jaar verpakking choco telegram

Het bestelproces

Allereerst selecteert u hoe veel blokjes chocola u wilt bestellen. Vervolgens kunt u via de bestelomgeving aangeven welke letters / symbolen / plaatjes er op de chocolade moet komen. U kunt kiezen uit de standaard letters en symbolen. Daarnaast zij er een aantal afbeeldingen beschikbaar zoals hartjes en ballonnen. Deze kunt u met uw muis verslepen. Wanneer u tevreden bent kunt u de bestelling op de standaard manier afronden door te betalen met iDeal bijvoorbeeld.

verzend verpakking choco telegram

Conclusie

Leuk cadeau. Een pluspunt is dat je een persoonlijke boodschap in kunt voeren. Een nadeel is dat het cadeau (vooral bij de wat grotere formaten) aan de prijzige kant is. Wat wel zeker is dat de 40-jarige met dit cadeau zeker iets origineels in handen heeft.